Benedicció

 S'ha fet la benedicció dels nous espais de l'escola.

El dia s'ha aixecat emplujat. Fins hi tot el temps ha volgut que la festa fos lluïda i durant tota la Benedicció no ha plogut.

En aquesta imatge és veu el Tororo Rock cobert per la boira, mentre plovisquejava

A continuació de la missa del diumenge, que és a les 7 del matí, en processó hem anat passant pels espais de l'escola: el camp de futbol, el tancat de les vaques, l'hort, el generador de corrent, el taller de fusteria, el de metal·lúrgia, el de perruqueria,...  Al seu pas, el Father Sergi, hi ha fet la benedicció.

Un col.lectiu d'unes 170 persones format bàsicament pels alumnes i els mestres. Hem fet tot el recorregut de manera molt festiva i tranquil.la. Amb molta sensació de pertinença al grup, de creure's el que estaven fent, de sentir que aquests espais són per ells, acompanyats dels cants del cor de l'escola, que ho han fet molt bé i no s'han cansat de cantar. Hem anat avançant per tots els espai acompanyats del so de la gralla (quina sensació més agradable i emocionant poder posar la nostra música al mig de la festa de benedicció i veure'ls picar de mans en senyal d'espontània acceptació i aprovació) 

Grup de joves jugant a voleibol a les instal.lacions de l'escola.
Grup de joves jugant a voleibol a les instal.lacions de l'escola

Per acabar s'ha entregat a tots el participants un braçalet fet per un ex-alumne i un llapis i un bolígraf provinents de donacions de Catalunya.

Perquè això hagi sigut possible, al darrera hi ha molta feina feta en la discreció. Feina feta amb fermesa i estima, pensant i vetllant pel bé de l'escola, dels professors i sobretot dels alumnes. Thank you, Pather Sergi!

Vista general dels espais de residència de l'escola


Comentaris

  1. Tant de bo els vagi molt bé. Molta sort, Pep.

    ResponElimina
  2. Bon dia, Pep,

    Pel que dius. les instal·lacions es van ampllant sobre una base anterior. És això? Déu n'hi do es edificis que ja hi ha. Fa força patxoca i, sobre tot la tasca educativa que s'hi deu fer.

    Els ha agradat el so de la gralla tocada pel muzungu d'Osona? Han fet graire preguntes sobre l'instrument i la seva aplicació?

    Menciones 170 persones en total. Quina tasca més bona que feu.

    Una abraçada des de Santa Coloma de Queralt.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Amus Sapir Primary School

Tororo 2.0